Sportdiëtiste: voed je prestaties

Wil jij alles uit je lichaam halen, en dus je sportprestaties verbeteren? Dan kan het raadzaam zijn een sportdiëtiste te benaderen. Voeding en sport zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo bevordert goed eten de spiergroei en het spierherstel. Slechte voeding kan juist de prestaties verslechteren. Bij Beweegcampus werken wij nauw samen met (Sport)Diëtiste Previtas die jou verder kunnen helpen. Lees snel verder voor de voordelen.

Waarom een sportdiëtist van Beweegcampus

Beweegcampus biedt jou op een toegankelijke manier deskundigheid op het gebied van bewegen en sporten. Hierbij worden we bijgestaan door experts op diverse vakgebieden, van voedingscoaches tot aan podologen. Doordat wij korte lijntjes onderhouden met al deze experts, kunnen we snel schakelen. Hierdoor kunnen we jou zo snel mogelijk op de juiste manier helpen. De diëtistenpraktijk waarmee wij samenwerken volgen regelmatig extra trainingen. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste veranderingen.

Smaakt dit naar meer?

Enthousiast over de mogelijkheden van een sportdiëtiste in Emmen bij Beweegcampus? Kom dan eens langs in ons medischsport centrum naast stadion De Oude Meerdijk. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of de website van de diëtiste Previtas in Emmen bezoeken. Naast sportdiëtisten werken wij ook samen met andere partners zoals podologen, fysiotherapeuten en personal trainers.

Vragen?

Meer weten over ons sportmedisch centrum? Neem dan gerust contact met ons op!