Kom in beweging met sport fysiotherapie

Pijn of moeite tijdens het bewegen? Dat is ontzettend vervelend. Om dit aan te pakken is het slim om te beginnen met sport fysiotherapie. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie na een operatie. Zo blijf je niet lopen met je klachten maar pak je deze actief aan. Herstellen kost tijd en vergt energie. Daarom nemen wij dit serieus en beseffen we dat ook revalideren topsport is. Benieuwd naar wat Beweegcampus jou te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Waarom kiezen voor sport fysiotherapie van Beweegcampus?

Beweegcampus is het centrum voor sporten en bewegen. Wij bieden op een laagdrempelige manier expertise aan voor mensen met moeite/ pijn tijdens het bewegen. Hierbij zijn onze sportartsen omringd door diverse medisch specialisten. Zo werken we al jaren samen met Fysiotherapie Beweegcampus in Emmen. Zij zijn al meer dan tien jaar werkzaam in de sportmedische branche. Hierdoor is er uitgebreide kennis voor het diagnosticeren en behandelen van sportblessures. Fysiotherapie na een operatie of voor het bestrijden van andere ongemakken? Het ligt allemaal binnen het straatje van onze fysiopartner.

Interesse in sport fysiotherapie?

Enthousiast over de mogelijkheden van sport fysiotherapie bij Beweegcampus? Kom dan langs in ons medisch sportcentrum voor fysiotherapie in Emmen. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen of de website van Fysiotherapie Beweegcampus bezoeken. Naast fysiotherapie werken wij ook samen met andere partners zoals podotherapeuten, diƫtisten en personal trainers.

Vragen?

Meer weten over ons sportmedisch centrum? Neem dan gerust contact met ons op!