Sportcoach: verleg je grenzen

Wil jij professionele ondersteuning tijdens het sporten? Dan is een sportcoach echt iets voor jou. Een sportcoach helpt je met het samenstellen van een trainingsschema. Ook kan hij je net even dat stukje verder pushen waar anderen stoppen. Dat is het punt waarop je echt stappen gaat maken. Bij Beweegcampus werken we samen met diverse personal trainers die enthousiast en gedreven zijn om jouw grenzen te verleggen. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.

Voordelen sportcoach van Beweegcampus

Beweegcampus heeft alle expertise over één dak. Dit zorgt ervoor dat een sportcoach er bij ons nooit alleen voor staat. We beschikken over korte lijntjes met onder meer podotherapeuten, fysiotherapeuten en diëtisten. Deze kunnen wij eenvoudig inschakelen voor advies of aanvullende therapie. Verder heeft de personal trainer bij Beweegcampus veel ervaring met begeleid sporten. Ze zijn super goed in het ondersteunen en stimuleren van klanten. Dit doen zij op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

Interesse in sporten met begeleiding

Ben je enthousiast over een sportcoach binnen de Beweegcampus? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Of bezoek ons sportmedisch centrum naast De Oude Meerdijk in Emmen. Wil je liever direct contact hebben met onze personal trainers? Bekijk dan de website van …. . (op de stippellijn naam + link > website personal trainers). Naast podotherapie werken wij ook samen met andere partners zoals diëtisten, fysiotherapeuten en podotherapie.

Vragen?

Meer weten over ons sportmedisch centrum? Neem dan gerust contact met ons op!