Wat zijn de sportmedische keuring kosten?

Hoeveel betaal je voor een onderzoek door een sportarts bij Beweegcampus? Dat verschilt per behandeling. Zo hebben we voor een sportmedische keuring vier verschillende kosten. Ook hebben we een overzicht van alle kosten per behandeling in de passantentarieven weergegeven. Verder leggen we ook graag uit hoe je achter de zorgverzekering vergoedingen voor de sportmedische keuring kan komen. Heb je vragen over de kosten of over iets anders? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je verder te helpen!

Hoeveel kost een sportmedisch onderzoek?

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten sportmedische onderzoeken. Welk onderzoek jij nodig hebt, hangt af van jouw wensen en behoeften. Heb jij bijvoorbeeld een knieoperatie gehad en wil je revalideren? Of wil jij je conditie verbeteren? Samen gaan we het traject aan om jouw grenzen te verleggen.

Worden sportmedische keuring kosten vergoed?

Momenteel worden de sportmedische keuring kosten bij ons niet vergoed door de zorgverzekeraar. Alleen bij een aanvullende verzekering. Dit heeft ermee te maken dat wij pas enkele jaren actief zijn en hierdoor zijn wij voor zorgverzekeraars soms nog onbekend. Hierdoor hebben we momenteel nog geen samenwerkingen met deze instanties. Daardoor valt onze zorg onder het passantentarief.

Wat zijn de passantentarieven?

Als je in Nederland woont of werkt, is het wettelijk verplicht om je te verzekeren tegen ziektekosten. Passantentarieven zijn de tarieven die je betaalt voor behandelingen als je geen basisverzekering hebt afgesloten in Nederland of wanneer een behandeling valt binnen de aanvullende verzekering en de zorgverlener geen contract heeft met een zorgverzekeraar. Om een duidelijk beeld te geven van deze tarieven, hebben we een overzicht gemaakt van de passantentarieven in 2023.

Hulp nodig?

Heb je ergens hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op.