Vragen of 
Hulp nodig
?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het centrum is dagelijks open van 8:30 – 17:00.
Sportmedische onderzoeken en consulten op afspraak. Neemt u contact op via het contact formulier of bovenstaand emailadres. (Wij zullen
op werkdagen binnen 24 uur reageren) Als u telefonisch contact zoekt, kan het zijn dat u teruggebeld moet worden. Luister onze voicemail af en spreek duidelijk uw naam en telefoonnummer in.

Bereikbaarheid Beweegcampus:
Met het openbaar vervoer kunt u vlak bij de Beweegcampus uitstappen. (Halte Emmen, Stadion) Kijk voor actuele diensten op www.9292.nl of www.qbuzz.nl/GD/

Heeft u een suggestie 
voor verbetering of klacht
?

Als Beweegcampus Sportmedisch Centrum willen we u graag zo goed mogelijk helpen. En hopen dat uw bezoek naar tevredenheid is verlopen. Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn en/of suggesties ter verbetering hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Het biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening, daar waar mogelijk, te verbeteren. En waar nodig komen we graag met in gesprek hierover. Graag ontvangen we een mail op info@beweegcampus.nl.

Mocht u niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat de sportarts of de Beweegcampus heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, kunt u ook het officiele klachtenformulier invullen via onderstaande knop. De betrokken arts of medewerker wil graag hierover met u in gesprek. Hiervoor hebben wij intern ook een vertrouwenspersoon.

Als u er samen niet uitkomt of als u het lastig vindt om een gesprek met de betrokkene te gaan, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de landelijke klachtenregeling van Sportgeneeskunde Nederland.