bedankt voor uw bericht

Heeft u een suggestie voor verbetering of 
een klacht
?

Bedankt voor het invullen van het klachtenformulier! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als Beweegcampus Sportmedisch Centrum willen we u graag zo goed mogelijk helpen. En hopen dat uw bezoek naar tevredenheid is verlopen. Mocht u desondanks niet geheel tevreden zijn en/of suggesties ter verbetering hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. Het biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening, daar waar mogelijk, te verbeteren. En waar nodig komen we graag met in gesprek hierover. Graag ontvangen we een mail op info@beweegcampus.nl

Mocht u niet tevreden bent over de communicatie, de kwaliteit of over iets wat de sportarts of de Beweegcampus heeft gedaan of juist niet heeft gedaan, kunt u ook het officiele klachtenformulier hiernaast invullen. De betrokken arts of medewerker wil graag hierover met u in gesprek. Hiervoor hebben wij intern ook een vertrouwenspersoon.

Als u er samen niet uitkomt of als u het lastig vindt om een gesprek met de betrokkene te gaan, dan kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de landelijke klachtenregeling van Sportgeneeskunde Nederland.