Uitleg zorgverzekering

Sportarts vergoeding van zorgverzekering

Wil jij je graag bij ons laten behandelen en wil je weten of je voor de sportarts een vergoeding krijgt bij je verzekering? In deze blog leggen wij je graag uit hoe je erachter komt of jouw zorgverzekering bijvoorbeeld een sportmedisch onderzoek vergoed. Zo zijn wij SCAS gecertificeerd en vertellen we meer over vergoedingen bij het hebben van een basiszorgverzekering. Lees snel verder om erachter te komen.

Sportarts Beweegcampus is SCAS gecertificeerd

Wij als Beweegcampus zijn SCAS gecertificeerd. Dat betekent dat je zorgverzekering een sportmedisch onderzoek vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Wil je weten wat de exacte sportarts vergoeding is bij je verzekering? Dan kun je dit nakijken op de polis van je zorgverzekering of op de website van Sportzorg. Heb je andere vragen over de vergoedingen? Stel ze dan gerust aan ons zodat we je verder kunnen helpen.

Medisch sporten vergoeding bij zorgverzekeraar

Je kan bij ons terecht voor verschillende redenen. Zo kun je een advies krijgen over een behandeling van een blessure door bijvoorbeeld een ongeval of door het sporten. Zo’n consult valt over het algemeen onder het verplichte eigen risico van de basisverzekering. Heb je meer dan alleen een consult nodig en heb je een uitgebreid sportmedisch onderzoek nodig? Dan heb je een aanvullende zorgverzekering nodig voor een sportarts vergoeding. In de meeste gevallen is deze vergoeding een vastgesteld bedrag per jaar tussen de € 150 en € 250. De exacte vergoeding verschilt per zorgverzekering. Wij raden het daarom ook aan om de voorwaarden door te nemen met je zorgverzekeraar. Zo weet jij precies wat je kan verwachten van je zorgverzekering voor een sportmedisch onderzoek bij Beweegcampus.

Vragen?

Meer weten over ons sportmedisch centrum? Neem dan gerust contact met ons op!

Kosten voor sportmedisch onderzoek

Wij hebben verschillende soorten sportmedische onderzoeken waarvoor jij bij ons terecht kunt. Wil jij weten wat de kosten voor deze behandelingen zijn? Lees dan meer.

Passantentarieven: medisch sporten zonder vergoeding

Heb je geen zorgverzekering afgesloten of wil je niet-verzekerde zorg afnemen bij Beweegcampus? Daarvoor rekenen we andere tarieven, namelijk de passantentarieven. Bekijk de passantentarieven.